‘Uit de kunst’ exposeert in De Kijkruit

Van 26 september tot en met 7 november exposeert creatieve dagbesteding ‘Uit de kunst’ in De Kijkruit in Gendt.

Begin september 2010 zijn we in Gendt gestart met ‘Uit de Kunst’. Dit is een creatieve dagbesteding voor jong volwassenen met een licht verstandelijke beperking, binnen De Karmel wonen en dagbesteding.

Omdat we met verschillende materialen werken, ontstaan er erg leuke producten. Soms knappen wij meubels op, maar ook hebben we bij ‘De Karmel’ een timmerwerkplaats, gelegen aan de Lingewal 4a te Bemmel waar nieuwe meubels worden gemaakt, ook op bestelling en naar eigen ontwerp. Deze meubels geven wij bij ‘Uit de Kunst’ op bestelling een mooi kleurtje met krijtverf.

Verder wordt er bij uit de kunst geborduurd, geboetseerd, geknoopt, geweven en gebrandschilderd. Ook vinden wij het erg leuk om tweedehands spullen te kopen die wij weer nieuw leven inblazen. U kunt hierbij denken aan kinderstoeltjes, houten schalen e.d. Tevens is het mogelijk om een bestelling te plaatsen voor een persoonlijke wens. Een aantal keren per jaar zijn wij aanwezig op regionale markten, om onze producten te laten zien en te verkopen. Onze deelnemers doen dit met veel enthousiasme en vol overgave.

Nu maken we gebruik van De Kijkruit in Gendt, om een aantal van onze creaties te tonen. Dit biedt ons de gelegenheid aan nog meer mensen te laten zien, waarom wij erg enthousiast zijn over onze producten.

Een verzameling van deze producten kunt u bekijken en kopen bij Inktvis Repro, Lodderhoeksestraat 15 in Angeren en binnenkort ook op onze webshop: webshop@dekarmel.com. Ook kunt u een afspraak maken voor een bezoek aan onze dagbestedinglocatie in Gendt.

Dagbesteding Gendt ‘Uit de Kunst’
Email: uitdekunst@dekarmel.com
Adres: Angerensestraat 7 te Gendt
Tel.: 06- 34098890

Logo De<br /><br /><br /><br /> Kijkruit

Algehele informatie Werkgroep De Kijkruit:
Anneke van Huystee,
Dorpstraat 56, 6691AZ Gendt
Tel. 0481-421156. Mail: a.huystee@planet.nl
Expositieadres ( raammanifestatie )
Dorpstraat 21b Gendt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s